Web Analytics Made Easy - Statcounter

در یک ماه گذشته ابتدا روبیکا بدون اجازه برای کاربران اینستاگرام در روبینو صفحه ساخت و حالا در اقدام عجیب دیگری آی‌گپ از هر روشی استفاده می‌کند که به اجبار هم که شده روی تلفن‌های همراه کاربران نصب شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، پس از فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی همانند تلگرام و به تازگی با تصویب طرح صیانت از فضای مجازی، پیام‌رسان‌های ایرانی با روش‌های مختلفی سعی کردند تا جایگزین پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی خارجی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود تمام تلاش‌های این پیام‌رسان‌ها کوچ دائمی کاربران ایرانی از پیام‌رسان‌های خارجی به پیام‌رسان‌های داخلی جواب نداد و اکنون مخاطبان شاهد تلاش‌های عجیبی از سوی این پیام رسان‌ها برای رسیدن به هدف خود هستند.

به تازگی پیامکی برای مشترکان همراه اول مبنی بر اینکه « پرداخت صورت حساب تلفن همراه از طریق پبام رسان آی گپ با ۱۵ درصد تخفیف انجام می‌شود» ارسال شده که باعث نگرانی تعداد زیادی از مشترکان این اپراتور شده است.

ماجرا چیست؟

 

یکی از کاربران در توییتر در اعتراض نسبت به این پیام نوشت: ‌«من کاربر ‎آی‌گپ نیستم، شماره و کارکرد موبایل من دست آی‌گپ چه‌کار می‌کنه؟ کجا باید از این افشای اطلاعات شکایت کرد؟»

آی گپ نیز در توییتر در پاسخ توضیح داد: « اطلاعات هیچ کاربری بدون تایید خودش در اختیار آی‌گپ نیست. اگر اس ام اسی برای شما آمده از طریق همراه اول ارسال شده است.»

یکی از مهم‌ترین دلایل محبوب‌‌ نبودن پیام‌رسان‌های داخلی، بی‌اعتمادی عمومی نسبت به آن‌هاست و اقداماتی شبیه به این باعث شده که این بی‌اعتمادی بیشتر شود.

کاربران نیاز به جلب اعتماد دارند، تا از این طریق به سمت استفاده از پیام‌رسان‌های بومی هدایت شوند.  تا زمانی که دولت تمهیدات سفت و سختی برای حفظ حریم خصوصی کاربران ندهد، پیام‌رسان‌های ایرانی نه در بازار داخلی و نه در بازار خارجی موفق به جلب کاربران نمی‌شوند.

عضویت در آی‌گپ شرط ورود به سامانه دانشگاه آزاد!

چند ماهی می‌شود که ورود به سامانه آموزش‌یار دانشگاه آزاد اسلامی وابسته به دریافت کد از پیام‌رسان آی‌گپ شده که با نارضایتی شدید دانشجویان این دانشگاه رو به رو بوده است.

براساس گزارش‌های به دست آمده، دانشگاه آزاد اسلامی در خرداد ۱۴۰۰ نیز دانشجویان را ملزم کرده که برای دریافت کارت امتحانات، باید حتما پیام‌رسان آی‌گپ را نصب کنند.

این در حالی‌ است که سال گذشته دانشجویانی که مایل نبودند تا این پیام‌رسان را نصب کنند تنها چند دقیقه اگر صبر می‌کردند می‌توانستند وارد سامانه شوند، اما اکنون نصب این پیام‌رسان اجباری شده است!

تنها توضیح دانشگاه آزاد اسلامی و آی‌گپ درباره این موضوع این بود که نصب آیگپ انجام امور دانشجویی را تسهیل می‌کند.

تجربه نشان است که این اقدامات که به نوعی مجبور کردن دانشجویان و کاربران است، هیچ‌گاه باعث جذب مخاطب نخواهد شد.

وام‌های میلیادری پاسخگو نبود؟

یکی از اقداماتی که برای ایجاد زیر ساخت شبکه ملی اطلاعات و طرح صیانت از فضای مجازی صورت گرفت، حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی با اعطای وام‌های میلیاردی بود.

سازندگان پیام‌رسان‌های داخلی تا سقف ۵ میلیارد تومان وام بی‌قید و شرط و با شرایط آسان گرفتند و کاربران ایرانی در صورت استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی ۵٠ درصد تخفیف تعرفه اینترنت دریافت می‌کنند.

اما حالا با گذشت چندین ماه این پیام‌رسان‌ها با  تسهیلات میلیاردی و تبلیغات فراوان هم نتوانستند جایگاه مناسب‌تری در میان کابران ایرانی پیدا کنند.

ظاهرا این روش‌ها پاسخگو نبوده که حالا از طریق روش‌های جدید از جمله معامله اطلاعات صورت‌حساب کاربران اپراتورهای تلفن همراه و با دادن تخفیف‌های مختلف، اقدام به جذب مخاطب کرده‌اند./ تجارت نیوز

منبع: فردا

کلیدواژه: همراه اول اطلاعات کاربران آی گپ روبیکا پیام رسان های داخلی پیام رسان پیام رسان دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۰۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است

ورود با استفاده از Passkey بالاخره به نسخه آیفون واتساپ آمد و چندین قابلیت جدید هم به نسخه آزمایشی اندروید اضافه شده است.

به گزارش دیجیاتو، واتساپ در هفته‌های اخیر روی افزودن امکانات و قابلیت‌های متعددی تمرکز کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان به فیلتر‌های ساماندهی چت‌ها و پشتیبانی از سایر پیام‌رسان‌ها مانند تلگرام اشاره کرد. اکنون به‌نظر می‌رسد که ویژگی جدیدی برای ارسال پیام بدون نیاز به ذخیره کردن شماره مقصد به‌عنوان مخاطب در حالت آزمایشی قرار دارد و قابلیت ورود بدون نیاز به رمز عبور هم به‌تدریج در اختیار دارندگان آیفون قرار می‌گیرد.

ورود بدون نیاز به رمز عبور در واتس‌اپ

بسیاری از پلفترم‌ها و سرویس‌های آنلاین مشغول حذف نیاز به رمزعبور برای ورود کاربران به حساب‌های خود هستند. این ویژگی به افراد اجازه می‌دهد تا با استفاده از حسگر‌های بیومتریک مثل فیس‌آی‌دی و تاچ‌آی‌دی به داخل اکانت خود بروند و دیگر نیازی به تایپ رمز عبور نداشته‌باشند. واتس‌اپ نیز در همین راستا اقدام به شروع پشتیبانی از Passkey در دستگاه‌های مبتنی بر iOS کرده است و به‌روزرسانی جدید آن، امکان گفته شده را به آیفون اضافه می‌کند. در این حالت، رمزی اختصاصی برای هر اپل آی‌دی ایجاد می‌شود که روی آی‌کلاد Keychain ذخیره می‌گردد. اپل ادعا دارد که شیوه نوین ورود به حساب‌های کاربری، از امنیت بیشتری نسبت به رمز عبور برخوردار است و می‌تواند نرخ وقوع حملات فیشینگ و سرقت هویت را کاهش دهد.

شایان‌ذکر است که قابلیت ورود بدون نیاز به رمز عبور، چندین ماه قبل به نسخه اندروید واتس‌اپ اضافه شد و متا در ارائه آن برای دارندگان آیفون، تأخیر نسبتاً زیادی داشته است. البته ویژگی ورود به اپلیکیشن با استفاده از حسگر‌های بیومتریک، در گذشته روی محصولات اپل فعال شده بود؛ اما خبری از ورود اولیه به اکانت از این طریق نبود. سخنگوی واتس‌اپ اعلام کرده است که آپدیت جدید به‌مرور در اختیار کاربران قرار می‌گیرد و اگر گزینه‌ای برای به‌روزرسانی مشاهده نمی‌کنید، فعلاًُ باید منتظر ارائه آن برای دستگاه یا منطقه خود بمانید. شایان‌ذکر است که رایانه‌های مک و ویندوزی همچنان امکان استفاده به‌عنوان دستگاه اصلی متصل به‌حساب کاربری را ندارند؛ در نتیجه قابلیت ورود به اکانت از طریق کد QR هنوز در واتس‌اپ باقی خواهد ماند.

ارسال پیام به شماره‌های ذخیره نشده

در سال گذشته، تصاویری از قابلیت جدید در واتس‌اپ به بیرون درز کرد که امکان ارسال پیام به شماره‌های ذخیره نشده را به کاربران می‌داد. با این حال، ویژگی مذکور هیچ‌وقت به‌شکل رسمی ارائه نشد و هنوز هم باید برای ارسال پیام به فرد جدید، شماره آن را در قالب یک مخاطب ذخیره نمود. اکنون به نظر می‌رسد که متا، یک بخش جداگانه برای وارد کردن شماره جهت ارسال پیام به غیر مخاطبین را درنظر گرفته است و احتمال دارد در به‌روزرسانی‌های آتی، شاهد اضافه شدن آن به لیست امکانات تازه باشیم.

ویژگی ارسال پیام بدون نیاز به ذخیره شماره فعلاً در نسخه آزمایشی ۲.۲۴.۹.۲۸ اندروید واتس‌اپ مشاهده شده است و مشخص نیست که آیا به‌صورت همزمان برای iOS هم ارائه خواهد شد یا کاربران آیفون باید زمان بیشتری را منتظر بمانند. البته در گذشته هم شاهد منصرف شدن تیم توسعه واتس‌اپ از اضافه کردن قابلیت‌های آزمایشی به نسخه اصلی بوده‌ایم و احتمال چنین رخدادی هم وجود دارد. ویژگی دیگری هم تحت عنوان Hidden group در نسخه آزمایشی اندروید دیده شده است که به‌کمک آن می‌توان اقدام به مخفی کردن گروه‌ها در کامیونیتی‌ها کرد؛ به‌طوری که تنها کاربران دعوت شده به گروه می‌توانند آن را پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • قیمت عجیب و نجومی سنگ قبر دوباره سوژه کاربران شد + عکس
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • کسب درآمد از ایتا ممکن شد! (راه های کسب درآمد از ایتا)
  • جاسازی عجیب ابزار تقلب در بدن داوطلبان
  • بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است