Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها که بازار فضای مجازی داغ است، برخی از پیام‌رسان‌های داخلی و اپلیکیشن‌های بومی از هول حلیم توی دیگ افتاده‌اند برای جذب مخاطب دست به انتشار تبلیغات غیراخلاقی و ارائه امکانات نامناسب زده‌اند.

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شیوع ویروس کرونا در جهان باعث تغییرات بسیاری در نحوه برقراری ارتباطات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها بسیاری از مردم جهان ترجیح می‌دهند از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی ارتباط خود با دیگران را حفظ کنند.جلسات کاری به شکل ویدئو کنفرانس برگزار می‌شود، دیدارها و ملاقات‌ها با استفاده از تماس تصویری صورت می‌گیرد و بسیاری از کمپانی‌ها فعالیت خود را به شکل دورکاری ادامه می‌دهند. بنابراین بازار فضای مجازی داغ‌تر از همیشه شده است.

 در ایران نیز استفاده از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی رشد چشمگیری در چند ماه اخیر داشته است. این امر فرصت مناسبی را برای اپلیکیشن‌های داخلی فراهم کرده است تا با تبلیغات مثبت و درست و ارائه امکانات متنوع و جدید، کاربران ایرانی را به سوی خود جلب کنند اما به نظر می‌رسد برخی از این اپلیکیشن‌ها راه اشتباهی را برای تبلیغات پیش گرفته‌اند.

مسیر معکوس به سوی پیشرفت

شرایط فعلی جهان فضای مناسبی برای اپلیکیشن‌های داخلی که می‌توانند جایگزین مناسبی برای تلگرام یا اینستاگرام باشند، ایجاد کرده بود تا مخاطبان بیشتری جذب کنند اما برخی از این اپلیکیشن‌ها با انجام تبلیغات ناهنجار نه‌تنها موفق به جذب مخاطب نشده بلکه اعتماد مخاطبان فعلی خود را نیز از دست داده‌اند. پیش از این نیز هورسا که به اینستاگرام ایرانی معروف است برای جذب مخاطب بیشتر نظارت بر محتوای منتشر شده  کاربران را به شدت کاهش داده بود و حتی در مواردی با وجود گزارش چند باره در خصوص یک پست، اقدامی برای حذف آن از سوی مدیران صورت نگرفته بود.

بیشتر بخوانید:  هورسا، محیطی ناامن و بدون نظارت / حال اینستاگرام ایرانی خوب نیست

آی‌گپ یکی از پیام‌رسان‌های بومی است که گزینه مناسبی برای جایگزینی تلگرام در نظر گرفته می‌شد. این پیام‌رسان توانسته بود برای توسعه فعالیت خود، مقبولیت و مشروعیت تبلیغ در صداوسیما را نیز داشته باشد اما حالا برای جذب مخاطب بیشتر راه تبلیغاتی نادرستی را پی گرفته که نه تنها ناهنجاری‌های اخلاقی را ترویج می‌دهد بلکه مخاطبان را به ارتباط با جنس مخالف تشویق می‌کند. نه‌تنها پوستر تبلیغاتی جدید این پیام‌رسان بومی متضاد با فرهنگ اسلامی ایرانی است بلکه ارتباط با جنس مخالف را تشویق می‌کند.

از سوی دیگر این اپلیکیشن مجموعه امکانات جدیدی برای نسخه اخیر ارائه کرده که یکی از آنها امکان پیدا کردن افراد نزدیک است. این قابلیت جدید آی‌گپ با نام «اطراف من» و با شعار «برای قدم زدن در دنیای جدید» ارائه شده است، پیش از این در اپلیکیشن‌های لاین و وی‌چت وجود داشت که هر دو پیام‌رسان در ایران فیلتر هستند. 

فرصتی که از دست رفت!

به جرئت می‌توان گفت که این روزها بهترین زمان برای جذب مخاطبان ایرانی به سوی استفاده از اپلیکیشن‌های بومی است اما به نظر می‌رسد که برخی از پیام‌رسان‌ها از هول حلیم توی دیگ افتاده‌اند و برای جذب مخاطب دست به هر کار و تبلیغی می‌زنند. غافل از این که این کارها نه‌تنها مخاطب جدیدی را جذب نمی‌کند بلکه اعتماد مخاطبان فعلی را از بین می‌برد. راه اشتباهی که برخی از پیام‌رسان‌های داخلی برای جذب مخاطب پیش گرفته‌اند همراه با ترویج ناهنجاری‌های اخلاقی و تشویق به ارتباط با جنس مخالف است که متناسب  با فرهنگ اسلامی ایرانی به شمار نمی‌رود.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا تلگرام پیام رسان همه گیری آی گپ هورسا اینستاگرام ایرانی پیام رسان ها برای جذب مخاطب اپلیکیشن ها نه تنها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مدیریت روابط‌عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی بانک تجارت، این بانک در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و حرفه‌ای خود در فروردین ماه سال جاری، به‌صورت حضوری از طریق شعب خود در سراسر کشور و از طریق اپلیکیشن باجت به‌صورت کاملا غیرحضوری، جمعا تعداد 468 فقره وام ازدواج به متقاضیان و واجدین شرایط پرداخت کرد.

بانک تجارت همچنین با هدف اجرای قانون فرزندآوری، از ابتدای سال تا پایان فروردین ماه، 1230 فقره تسهیلات فرزندآوری پرداخت کرد؛ این در شرایطی است که این بانک در سال 1402 با اعطای 95 هزار و 181 فقره تسهیلات ازدواج و 89 هزار و 534 فقره تسهیلات فرزندآوری از جوانان ایرانی حمایت کرد.

اپلیکیشن باجت بانک تجارت این امکان را در اختیار مشتریان قرار داده تا بتوانند تمامی خدمات بانکی مورد نیاز خود، از افتتاح حساب و معرفی ضامن تا دریافت تسهیلات و پرداخت اقساط را به‌صورت کاملا غیرحضوری به انجام رسانند. این اپلیکیشن کاربردی به‌ویژه دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج را برای جوانان ایرانی تا حد قابل توجهی تسهیل کرده است.

دیگر خبرها

  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • کیهان: با تخلف باید برخورد شود چه دزد باشد چه زن بی‌حجاب!
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • کسب درآمد از ایتا ممکن شد! (راه های کسب درآمد از ایتا)
  • به بهانه کاهش نرخ زاد و ولد در ایران/ چرا زنان ایرانی میلی به فرزندآوری ندارند؟